WellBeCome
В името WellBeCome съчетахме английските думи, за да призовем „Извор да стане и добре да се случи!“ Well: - извор, - бликам, - добре; Be: - съм, - осъществява се; Come: - идвам, - случвам се; Well Be: - добре да бъде; Become: - да стане;

Добре дошли!

Divider
Icon 01

Начален етап на обучение

Icon 02

Прогимназиален етап на обучение

Icon 03

Първи гимназиален етап на обучение

Icon 04

Ментори

За нашият проект

Да променим света! Може би, това е заветна цел на добруването на всеки от нас. Но когато става въпрос за това, че светът освен за нас, трябва да стане по-добър и за нашите деца, тогава ще трябва да решим заедно – как да живеем така, че да превърнем мечтите ни в техен щастлив живот.

Това събра заедно участниците в проекта –  CB007.2.22.112 „WellBeCome“ по Програмата Interreg-ИПП за трансгранично сътрудничество България – Сърбия 2014-2020.

Drawing Photo

Изберете тема

Divider
Classes Photo 04
Age: 3-5 years

Music Lessons & Classes

Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Classes Photo 05
Age: 2-3 years

Storytelling Groups

Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Classes Photo 06
Age: 1-4 years

Art Lessons & Classes

Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Какво мислят експертите за проекта

Мнение от експерт

Изпълнението на проекта ще  реализира създаването на култура/ за здравословен, активен и ценен за личността  и за обществото живот; за развитието на умения за здравословен, активен и рефлексивно оценен като удовлетворяващ, щастлив живот; за гарантирането на и извънкласни инициативи за благосъстояние; за допълнителна ангажираност в активни форми за комуникация и общуване.

Ето защо този проект се вписва в съдържателното и технологично реализиране на Наредба № 13 за Гражданското, здравното, екологичното и интеркултурното образование, където  очакваните резултати са свързани с компетенции, характерни за очертаните възрастови етапи. Чрез него се гарантира взаимната свързаност между тези етапи, които се надграждат и се обогатяват в интердисциплинарен комплекс, насочен към придобиване на социални, граждански и екологично устойчиви поведенчески компетентности, свързани със здравето и поддържането на устойчива околна природосъобразна, здравословна, но и комуникативна, партньорска среда, уважаваща „другостта“.

Проф. д-р Весела Методиева Гюрова е щатен преподавател в СУ “Св. КЛ. Охридски“

КОНТАКТИ

Divider

Адрес

София, ул. Царичина 1

Телефон

Телефон: +359882881908
office@azbukari.org

Работно време

пон – пт
10.30 ч. – 17.30 ч.

Sessions

Mornings, 08:30 – 12:30
Afternoons, 13:30 – 17:30
Full Day, 08:30 – 17:30

The project is co-funded by EU through the  Interreg-IPA CBC Bulgaria – Serbia Programme.

This platform has been made with the support of the European Union through the Interreg-IPA Bulgaria-Serbia Cross-border Cooperation Program 2014-2020, CCI No2014TC16I5CB007. The contents of this platform are the sole responsibility of beneficiary and should in no way be interpreted as a standpoint of the European Union or the Managing Authority of the Program.

 

 

 

Добре дошли в WellBeCome!

Проектът е финансиран от Европейския съюз чрез Програмата за трансгранично сътрудничество Interreg-ИПП България-Сърбия 2014 — 2020 г.

bg_BGБългарски
sr_RSСрпски језик en_GBEnglish (UK) bg_BGБългарски
Превъртете до Top